Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt 1 dl langyos vízben a cukorral felfuttatjuk. A lisztet átszitáljuk, mélyedést alakítunk ki a közepében. Beleöntjük a megkelt élesztőt, majd a kefirt, a sót és összedolgozzuk annyi vízzel, hogy ne ragadjon, de lágy legyen, majd dagasztjuk kb 10 percig. (Kelesztő)tálba tesszük, majd meleg helyen duplájára kelesztjük. Egy nagy gáztepsit sütőpapírral kibélelünk. Elkészítjük a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Vass Laszlone
Beküldte: 2024.01.16.

Tésztához

Feltéthez

Elkészítése

Az élesztőt 1 dl langyos vízben a cukorral felfuttatjuk.

A lisztet átszitáljuk, mélyedést alakítunk ki a közepében. Beleöntjük a megkelt élesztőt, majd a kefirt, a sót és összedolgozzuk annyi vízzel, hogy ne ragadjon, de lágy legyen, majd dagasztjuk kb 10 percig.

(Kelesztő)tálba tesszük, majd meleg helyen duplájára kelesztjük.

Egy nagy gáztepsit sütőpapírral kibélelünk.

Elkészítjük a feltétet. A tejfölt a sajttal és a sóval krémesre keverjük, majd belekeverjük az előzőleg felaprított sonkát, reszelt hagymákat is.

A megkelt tésztát a tepsibe terítjük, kezünkkel elegyengetjük. 180 fokon 10 percig elősütjük.

Utána az összekevert feltéttel egyenletesen megkenjük, reszelt sajttal megszórjuk és még kb 30 percig sütjük.

Jó étvágyat hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is