Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kelt tészták

Sós sütemények

Sajtos-baconos babka

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojást felvertem és egy evőkanálnyit félretettem a lekenéshez. A tészta hozzávalóit a dagasztógép üstjébe mértem és lágy, könnyen nyújtható tésztát dagasztottam belőle. Kelesztőtálba tettem és fél órán át pihentettem letakarva. A megkelt tésztát nyújtótáblára borítottam és kb 30*40 cm-es téglalapra kinyújtottam. Megkentem mascarponéval, rászórtam a bazsalikomot, erre kerültek a sajtszeletek, a bacon, majd utoljára […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.04.22.

Tészta

Töltelék

Elkészítése

A tojást felvertem és egy evőkanálnyit félretettem a lekenéshez. A tészta hozzávalóit a dagasztógép üstjébe mértem és lágy, könnyen nyújtható tésztát dagasztottam belőle. Kelesztőtálba tettem és fél órán át pihentettem letakarva.

A megkelt tésztát nyújtótáblára borítottam és kb 30*40 cm-es téglalapra kinyújtottam. Megkentem mascarponéval, rászórtam a bazsalikomot, erre kerültek a sajtszeletek, a bacon, majd utoljára a mozzarella.

Felcsavartam mint a bejglit, majd hosszában, középen kettévágtam. Az így kapott két tésztafelet összefontam és a sütőpapírral bélelt dobozformába tettem.

Fél órát pihentettem, miközben a sütőt 180 fokra előmelegítettem. Lekentem a félretett tojással, majd 40 perc alatt aranybarnára sütöttem. Ha a teteje nagyon pirulna, érdemes sütőpapírral lefedni.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is