Elkészítése
A tojást felvertem és egy evőkanálnyit félretettem a lekenéshez. A tészta hozzávalóit a dagasztógép üstjébe mértem és lágy, könnyen nyújtható tésztát dagasztottam belőle. Kelesztőtálba tettem és fél órán át pihentettem letakarva.
A megkelt tésztát nyújtótáblára borítottam és kb 30*40 cm-es téglalapra kinyújtottam. Megkentem mascarponéval, rászórtam a bazsalikomot, erre kerültek a sajtszeletek, a bacon, majd utoljára a mozzarella.
Felcsavartam mint a bejglit, majd hosszában, középen kettévágtam. Az így kapott két tésztafelet összefontam és a sütőpapírral bélelt dobozformába tettem.
Fél órát pihentettem, miközben a sütőt 180 fokra előmelegítettem. Lekentem a félretett tojással, majd 40 perc alatt aranybarnára sütöttem. Ha a teteje nagyon pirulna, érdemes sütőpapírral lefedni.










