Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sütés nélküli receptek

Málnakrémes madártej

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A málnát botmixerrel pürésítjük, majd egy szűrőn keresztül átszűrjük, hogy ne kerüljön málnamag a krémbe. A tojássárgáját a cukorral, szörppel, málnakrémmel, vaníliás pudingporral és a vanília aromával, kevés tejjel simára keverjük. Ezután hozzáadjuk a maradék tejet, majd közepes sűrűségűre főzzük a krémet. Nem kell, hogy nagyon sűrű legyen a krém, mert még hűlés közben kicsit […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2021.07.30.

Krémhez

A habhoz

Elkészítése

A málnát botmixerrel pürésítjük, majd egy szűrőn keresztül átszűrjük, hogy ne kerüljön málnamag a krémbe.

A tojássárgáját a cukorral, szörppel, málnakrémmel, vaníliás pudingporral és a vanília aromával, kevés tejjel simára keverjük. Ezután hozzáadjuk a maradék tejet, majd közepes sűrűségűre főzzük a krémet. Nem kell, hogy nagyon sűrű legyen a krém, mert még hűlés közben kicsit be fog sűrűsödni.

A fehér habhoz a tojások fehérjét verjük fel keményre a cukorral. Egy edényben forraljunk vizet, majd a felforrt a víz alatt vegyük lejjebb a hőfokot, hogy éppen csak forrjon a víz. Egy kanál segítségével szaggassuk bele a habgaluskákat. Két percig főzzük az egyik oldalukat, majd forgassuk meg és főzzük meg a másik felüket is.

A kész krémet tegyük egy nagyobb tálba vagy kisebb tálkákba és tegyünk habot a krémre. Tegyük hűtőbe pár órára, amíg jól kihűl.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Nyár Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is