Elkészítése
Panna cotta:
Áztassuk a zselatint hideg vízbe 10 percre.
A tejet, tejszínt, kristálycukrot, vaníliát egy kisebb lábasban melegítsük fel, de vigyázzunk, nem szabad forrnia!
Vegyük le a panna cotta alapot a tűzről és adjuk hozzá az alaposan kinyomkodott zselatint. Keverjük el benne, hogy feloldódjon, majd szűrjük át egy finomlyukú szűrőn.
Hagyjuk egy picit kihűlni azután öntsük ki 4 egyforma pohárba és tegyük hűtőbe. A tökéletes állag eléréséhez legalább 4 órára lesz szükség.
Amint letelt a legalább 4 óra, ráönthetjük a következő réteget.
Málnazselé:
Melegítsük fel a málnapürét és adjuk hozzá a zselatinlapot, majd szűrjük át ugyanúgy, mint ahogyan a panna cottával tettük.
Hűtsük le legalább 30 °C-ra mielőtt a panna cottára öntjük máskülöndben össze fog folyni a két réteg.
Tegyük hűtőbe és hagyjuk amíg megköt a zselatin, kb 20 perc.
Amint kész van díszíthetjük apró meringue lapocskákkal és friss málnával.









