Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vöröshagymát és a répát meghámozzuk, majd a póréhagymával és a paprikával együtt apróra felvágjuk. Egy nagyobb edényben olajat hevítünk, majd beletesszük az összevágott zöldségeket és elkezdjük pirítani. Kb 5 perc pirítás után hozzáadjuk a fűszerpaprikát, sót, borsot és elkeverjük. Tovább keverve pirítjuk. Közben a combokat lisztbe forgatjuk. Egy másik serpenyőben szintén olajat hevítünk, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Asztalosné Irénke
Beküldte: 2023.11.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A vöröshagymát és a répát meghámozzuk, majd a póréhagymával és a paprikával együtt apróra felvágjuk.

Egy nagyobb edényben olajat hevítünk, majd beletesszük az összevágott zöldségeket és elkezdjük pirítani. Kb 5 perc pirítás után hozzáadjuk a fűszerpaprikát, sót, borsot és elkeverjük. Tovább keverve pirítjuk.

Közben a combokat lisztbe forgatjuk. Egy másik serpenyőben szintén olajat hevítünk, majd a húsokra szép piros kérget sütünk.

Amikor a húsok megpirultak, akkor átszedjük a zöldségalapra. A leszűrt csicseriborsót is az ételhez adjuk és felöntjük az egészet annyi vízzel, ami ellepi és készre főzzük az ételünket kb 1,5 óra alatt. Közben ízlés szerint sózzuk még, ha szükséges.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Görög Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Asztalosné Irénke
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is