Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirke belsőség

Csirke szív és zúza pörkölt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Apró kockákra vágjuk a szalonnát és lassú tűzön zsírjára sütjük. Közben megpucoljuk a vöröshagymát és azt is apró kockákra vágjuk. Amikor a szalonnából kisült a zsírja, hozzáadjuk a hagymát és továbbra is lassú tűzön dinszteljük. Közben hozzáadjuk a sót is. Amíg készül a hagyma, megmossuk és megtisztítjuk a zúzát és a szívet. Mikor teljesen üveges […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Asztalosné Irénke
Beküldte: 2023.11.04.

Hozzávalók

Elkészítése

Apró kockákra vágjuk a szalonnát és lassú tűzön zsírjára sütjük.

Közben megpucoljuk a vöröshagymát és azt is apró kockákra vágjuk.

Amikor a szalonnából kisült a zsírja, hozzáadjuk a hagymát és továbbra is lassú tűzön dinszteljük. Közben hozzáadjuk a sót is.

Amíg készül a hagyma, megmossuk és megtisztítjuk a zúzát és a szívet. Mikor teljesen üveges a hagyma, hozzáadjuk a szívet és a zúzát.

Közben megmossuk és 4-be vágjuk az erős paprikát és felkockázzuk a paradicsomot.

Mikor levet ereszt a hús, hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot és erős paprikát, majd 1-2 perc múlva hozzáadjuk az őrölt paprikát és a borsot.

Vizet csak akkor adunk hozzá, amikor elfőtte a saját leve nagy részét és már nagyon sűrű a szaft, de még nem puhult meg.

Mindaddig újra és újra felöntjük vízzel, amíg nem puhul meg a hús.

Mikor puha a hús, szépen elfőzzük a levét, hogy sűrű legyen a szaftja.

Friss fehér kenyérrel vagy tésztával tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Asztalosné Irénke
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is