Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csirkeszárny

Szárnyas receptek

Csirkemájjal tűzdelt, rántott csirkeszárny

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Készítsük elő konyhakészre a csirkemájat és a szárnyakat. A csirkeszárnyat nyissuk ki, majd rakjuk rá a májat és hajtsuk rá a szárny végét, majd emeljük át szárnyvégén lévő csonton. Így a szárny közepébe kerül a máj. Ízlés szerint fűszerezzük, majd hagyományos módon panírozzuk a csirkeszárnyakat: először lisztbe forgatjuk a húst, majd a tojásba, végül a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2021.06.28.

Hozzávalók

Panírozáshoz

Sütéshez

Elkészítése

Készítsük elő konyhakészre a csirkemájat és a szárnyakat.

A csirkeszárnyat nyissuk ki, majd rakjuk rá a májat és hajtsuk rá a szárny végét, majd emeljük át szárnyvégén lévő csonton. Így a szárny közepébe kerül a máj.

Ízlés szerint fűszerezzük, majd hagyományos módon panírozzuk a csirkeszárnyakat: először lisztbe forgatjuk a húst, majd a tojásba, végül a zsemlemorzsába.

Bő, forró olajban 10-14 perc alatt készre sütjük a szárnyakat.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is