Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kacsa

Szárnyas receptek

Kínai kacsa pirított tésztával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Kevés olajon megpirítunk 2 fej apróra vágott hagymát, a felcsíkozott paprikát és a kacsamellet. Jól összesütjük, majd a zúzott fokhagymát, pár csepp szójaszószt, ízlés szerint kínai fűszerkeveréket és kevés vizet adunk hozzá, majd addig főzzük, ameddig puha lesz a hús. Ezután az étkezési keményítőt elkeverjük kb 1 dl vízben, majd a húsra öntjük. Kicsit felforraljuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2020.12.10.

Hozzávalók

Elkészítése

Kevés olajon megpirítunk 2 fej apróra vágott hagymát, a felcsíkozott paprikát és a kacsamellet.

Jól összesütjük, majd a zúzott fokhagymát, pár csepp szójaszószt, ízlés szerint kínai fűszerkeveréket és kevés vizet adunk hozzá, majd addig főzzük, ameddig puha lesz a hús.

Ezután az étkezési keményítőt elkeverjük kb 1 dl vízben, majd a húsra öntjük. Kicsit felforraljuk és kész is. A keményítőtől lesz sűrű, fényes szaftja.

A tésztát olajon, 1 fej vékonyra vágott hagymával, a répával és a csíkokra vágott káposztával megpirítjuk. Ezután kevés vizet öntünk rá. Sóval és szójaszósszal ízesítjük.

A tésztát úgy főzzük, hogy mindig csak annyi vizet adunk hozzá, hogy az megpuhuljon és ne maradjon leve.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Kínai Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is