Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Szárnyas receptek

Pulyka cordon bleu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pulykamellet a lehető legnagyobb szeletekre felvágjuk és kissé kiklopfoljuk. Egy nagyobb darab folpackot kiterítünk, ráhelyezzük a hússzeleteket egymás mellé. Arra a sonkát és a keskeny csíkokra vágott sajtot, enyhén sózzuk és bátran borsozzuk, majd a folpack segítségével szorosan feltekerjük és tömörítjük, illetve csavarunk rajta párat, majd a végeit megcsomózzuk. Hűtőszekrénybe téve legalább 6-7 órán […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
pontycomb
Beküldte: 2020.12.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A pulykamellet a lehető legnagyobb szeletekre felvágjuk és kissé kiklopfoljuk.

Egy nagyobb darab folpackot kiterítünk, ráhelyezzük a hússzeleteket egymás mellé. Arra a sonkát és a keskeny csíkokra vágott sajtot, enyhén sózzuk és bátran borsozzuk, majd a folpack segítségével szorosan feltekerjük és tömörítjük, illetve csavarunk rajta párat, majd a végeit megcsomózzuk. Hűtőszekrénybe téve legalább 6-7 órán hagyjuk dermedni, de a fagyasztóba is betehetjük, ha például egy ünnepi sülthöz előre dolgozunk.

A panírozást duplán kell elvégezni, hogy a sajt biztosan ne folyjon ki a süléskor, azaz: liszt, tojás, morzsa, tojás, morzsa sorrendben.

Bő olajban, de nagyon lassan, takaréklángon, többször forgatva 20-22 perc alatt szép pirosra sütjük.

Konyhai papírtörlőn hagyjuk lecsepegni és pár perc pihentetés után szeletelve tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Francia Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is