Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tiszitsuk meg a burgonyát és daraboljuk fel. Tegyük a gerezdeket forrásban lévő, sós vízbe és forraljuk 5 percig. Szűrjük le, az olajat kanalazzunk a tepsibe és 220 fokra előmelegített sütőben süssük szép pirosra. Tegyük a csirkecombokat egy tepsibe, locsoljuk meg a citromlével, olajjal, majd pirítsuk 10 percig 200 fokon. Keverjük össze a mézet, ketchuput és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Alexandra1234
Beküldte: 2019.11.26.

Hozzávalók

A burgonyához

Elkészítése

Tiszitsuk meg a burgonyát és daraboljuk fel. Tegyük a gerezdeket forrásban lévő, sós vízbe és forraljuk 5 percig.

Szűrjük le, az olajat kanalazzunk a tepsibe és 220 fokra előmelegített sütőben süssük szép pirosra.

Tegyük a csirkecombokat egy tepsibe, locsoljuk meg a citromlével, olajjal, majd pirítsuk 10 percig 200 fokon.

Keverjük össze a mézet, ketchuput és a szójaszószt, öntsük le vele a csirkét és süssük még 10 percig, majd forgassuk át az egészet a mázban. Takarjuk le alufóliával, míg megpuhul. Utána süssük alufólia nélkül szép pirosra.

A burgonyát közben keverjük meg és süssük ropogósra.

A szószt kanalazzuk a csirkére, tegyük mellé a burgonyát és a salátát.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Alexandra1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is