Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kacsa

Szárnyas receptek

Serpenyős kacsamáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kacsamájat vágjuk fel nagyobb darabokra. A vöröshagymát pucoljuk meg, vágjuk félbe, majd vékonyan szeleteljük fel. A gombát szintén vágjuk fel vékony csíkokra (ha nagyobb a gombafej, akkor először vágjuk félbe és utána vágjuk fel csíkokra). A sárgarépát pucoljuk meg, majd vágjuk fel vékony, kisebb kockákra. Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
KGizi
Beküldte: 2020.12.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A kacsamájat vágjuk fel nagyobb darabokra. A vöröshagymát pucoljuk meg, vágjuk félbe, majd vékonyan szeleteljük fel. A gombát szintén vágjuk fel vékony csíkokra (ha nagyobb a gombafej, akkor először vágjuk félbe és utána vágjuk fel csíkokra). A sárgarépát pucoljuk meg, majd vágjuk fel vékony, kisebb kockákra.

Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd adjuk hozzá a vékonyra felszeletelt vöröshagymát és pároljuk üvegesre.

Ezután adjuk hozzá a kisebb kockákra vágott sárgarépát, majd a serpenyőt résnyire lefedve, pároljuk pár percig.

Amikor a sárgarépa már félpuhára párolódott, adjuk hozzá a felszeletelt gombát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg az ételízesítővel és a majoránnával, majd pároljuk pár percig, hogy a zöldségek puhára párolódjanak.

Ezután adjuk hozzá a feldarabolt kacsamájat, óvatosan hogy ne nagyon törjön keverjük, forgassuk össze, majd süssük pár percig, hogy a máj teljesen átsüljön (közben kóstoljuk és ha szükséges ízesítsünk utána).

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
KGizi
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is