Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Vad receptek

Tárkonyos szarvasragu leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Készítsük elő konyhakészre a húst. A hagymát, fokhagymát és a kicsit összetört boróka bogyót dinszteljük meg, majd adjuk hozzá a húst. Fedjük le az edényt és hagyjuk, hogy a hús saját levében párolódjon meg (időnként nézzük meg, hogy van-e rajta elég folyadék, ha kell akkor kevéssel pótoljuk). Amikor félig megpuhult a hús, adjuk hozzá a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2021.09.07.

Hozzávalók

Habaráshoz

Elkészítése

Készítsük elő konyhakészre a húst.

A hagymát, fokhagymát és a kicsit összetört boróka bogyót dinszteljük meg, majd adjuk hozzá a húst. Fedjük le az edényt és hagyjuk, hogy a hús saját levében párolódjon meg (időnként nézzük meg, hogy van-e rajta elég folyadék, ha kell akkor kevéssel pótoljuk).

Amikor félig megpuhult a hús, adjuk hozzá a feldarabolt sárgarépát, zöldséget, majd szórjuk meg a vadfűszerrel és keverjük el.

Amíg tovább puhul a hús, a gombát pirítsuk meg egy serpenyőben.

Ezután felöntjük vízzel a ragut, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a gombát. Amikor a hús és zöldségek is megpuhulnak készítsük el a habarást.

Az apróra vágott tárkonyra facsarjuk rá 1 citrom levét, majd adjuk hozzá a lisztet és a tejszínt, majd keverjük el az egészet. Hagyjuk állni egy kicsit, hogy összeérjenek az ízek, majd habarjuk be vele a levest.

Az elkészült levest szükség szerint ízesítsük sóval, borssal, citromlével.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is