Elkészítése
A tojásfehérjét a porcukorral kemény habbá felverjük, majd belekeverjük az átszitált lisztet és a kókuszreszeléket.
A kókuszos masszát egy sütőpapírral bélelt tepsibe (20*36 cm) egyenletesen belesimítjuk, majd előmelegített sütőben 170 fokon kb 20 percig sütjük.
Közben elkészítjük a krémet: a tojássárgákat a pudingporral, a porcukor felével, a tejjel először jól összekeverjük, majd sűrű krémmé főzzük.
A margarint a maradék porcukorral habosra kikeverjük, majd a KIHŰLT pudinghoz adjuk és robotgéppel alaposan összedolgozzuk.
A kisült és a kihűlt tésztáról óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt, majd visszatesszük a tepsibe és egyenletesen rákenjük a krémet.
Hűtőbe tesszük pár órára pihenni, majd tálalás előtt a tetejét megszórjuk kókuszreszelékkel és szép egyforma szeletekre vágjuk.









