Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az előző nap beáztatott babot feltesszük főni a babérlevéllel és a sóval annyi vízben, ami jól ellepi. Közben a tojásból és lisztből tésztát gyúrunk. Vékonyra kinyújtjuk és metéltre vágjuk, majd sós, forrásban lévő vízben kifőzzük. Mikor a bab félig megfőtt, akkor adjuk hozzá a hámozott és darabolt zöldségeket és készre főzzük. Világos, fokhagymás rántást készítünk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2020.09.03.

Hozzávalók

Elkészítése

Az előző nap beáztatott babot feltesszük főni a babérlevéllel és a sóval annyi vízben, ami jól ellepi.

Közben a tojásból és lisztből tésztát gyúrunk. Vékonyra kinyújtjuk és metéltre vágjuk, majd sós, forrásban lévő vízben kifőzzük.

Mikor a bab félig megfőtt, akkor adjuk hozzá a hámozott és darabolt zöldségeket és készre főzzük.

Világos, fokhagymás rántást készítünk (az olajon megpirítjuk a lisztet, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát), majd kevés hideg vízzel felengedjük és felengedés után a sűrített paradicsomot is hozzákeverjük.

A kész rántással besűrítjük a levest és még forraljuk öt percig.

Tálaláskor tesszük a kifőtt tésztát a levesbe.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is