Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A felmelegített olajon megpirítjuk a megpucolt és felkockázott vöröshagymát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, majd ezeket összepirítjuk. Mikor szépen összefonnyadtak a hozzávalók, akkor hozzáadjuk a felkockázott húst, megszórjuk őrölt pirospaprikával, sóval, vegetával és összeforgatjuk. Ezután hozzáadjuk a babot, felöntjük vízzel és felforraljuk. Mikor a hús már majdnem megfőtt, a levesbe tesszük a meghámozott […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A felmelegített olajon megpirítjuk a megpucolt és felkockázott vöröshagymát. Ezután hozzáadjuk a felkockázott paprikát és paradicsomot, majd ezeket összepirítjuk.

Mikor szépen összefonnyadtak a hozzávalók, akkor hozzáadjuk a felkockázott húst, megszórjuk őrölt pirospaprikával, sóval, vegetával és összeforgatjuk. Ezután hozzáadjuk a babot, felöntjük vízzel és felforraljuk.

Mikor a hús már majdnem megfőtt, a levesbe tesszük a meghámozott és felszeletelt répát, petrezselyemgyökeret és a burgonyát.

Mikor már a hús és a zöldségek is majdnem készre főttek házi csipetkét teszünk a levesbe. Ehhez 1 tojást felverünk, teszünk bele egy csipet sót és 10-12 dkg liszttel kemény tésztát gyúrunk belőle. A tésztát ezután belecsipkedjük a levesbe és készre főzzük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is