Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A megmosott babot hideg vízben feltesszük főni. A zöldségeket meghámozzuk és kockákra vágjuk. Amikor felforrt a bab, akkor beletesszük a céklát, babérlevelet és a hagymát. Amikor a bab félig megfőtt, beletesszük a gyökérzöldségeket, zöldfűszereket, karikára vágott kolbászt és sózzuk. Olaj nélkül világosbarnára pirítjuk a lisztet, ráöntjük az olajat és összekeverjük. A tűzről levéve beletesszük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Malnahab
Beküldte: 2020.12.29.

Hozzávalók

Elkészítése

A megmosott babot hideg vízben feltesszük főni.

A zöldségeket meghámozzuk és kockákra vágjuk.

Amikor felforrt a bab, akkor beletesszük a céklát, babérlevelet és a hagymát.

Amikor a bab félig megfőtt, beletesszük a gyökérzöldségeket, zöldfűszereket, karikára vágott kolbászt és sózzuk.

Olaj nélkül világosbarnára pirítjuk a lisztet, ráöntjük az olajat és összekeverjük. A tűzről levéve beletesszük a paprikát, összekeverjük és felöntjük kevés vízzel és csomómentesre keverjük.

Hozzáadjuk a rántást a leveshez. Az elfőtt vizet pótoljuk és a levest jól kiforraljuk.

Tejfölt, puha házi kenyeret adunk mellé, tetejére lila sonkahagymát szelhetünk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Malnahab
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is