Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy gyorsforralóba öntjük a tejet, hozzáadjuk a vajat, a sót és 5 g cukrot. Felforraljuk. Amikor felforrt, hozzáadjuk a lisztet, majd 5 percig kevergetjük. Csomómentesnek kell lennie, majd hagyjuk kihűlni. A tojásokat felverjük, majd apránként a kihűlt tésztához keverjük. Habzsákba töltjük, nagylyukú csillag alakú csövet használunk hozzá. Kb 160 fokos, bő olajba nyomjuk a tésztát. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Travelling Kitchen
Beküldte: 2021.09.27.

Hozzávalók

Forgatáshoz

Sütéshez

Elkészítése

Egy gyorsforralóba öntjük a tejet, hozzáadjuk a vajat, a sót és 5 g cukrot. Felforraljuk.

Amikor felforrt, hozzáadjuk a lisztet, majd 5 percig kevergetjük. Csomómentesnek kell lennie, majd hagyjuk kihűlni.

A tojásokat felverjük, majd apránként a kihűlt tésztához keverjük.

Habzsákba töltjük, nagylyukú csillag alakú csövet használunk hozzá.

Kb 160 fokos, bő olajba nyomjuk a tésztát. Körülbelül 10 cm hosszúakat készítünk és egy kés segítségével levágjuk.

Sütés közben forgatjuk a fánkokat, majd papírtörlőre vagy szalvétára szedjük lecsepegni.

Fahéjas cukorba forgatjuk és csokoládé pudinggal tálaljuk.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Spanyol Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Travelling Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is