Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A főzést megelőző este a babot beáztatjuk. Másnap leszűrjük, majd 3 l vízzel felöntve, kevés sót hozzáadva megfőzzük.A zöldségeket megpucoljuk és feldaraboljuk. A petrezselyemzöldet, zellerlevelet és fokhagymaszárat megmossuk, majd egy cérnával összekötjük.A vöröshagymát és a fokhagymát finomra vágjuk.A húst kockázzuk.A zsiradékot egy nagyobb edényben felhevítjük, majd a hagymákat megdinszteljük rajta. A tűzről félrehúzva rászórjuk a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
180 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2024.04.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A főzést megelőző este a babot beáztatjuk. Másnap leszűrjük, majd 3 l vízzel felöntve, kevés sót hozzáadva megfőzzük.A zöldségeket megpucoljuk és feldaraboljuk. A petrezselyemzöldet, zellerlevelet és fokhagymaszárat megmossuk, majd egy cérnával összekötjük.A vöröshagymát és a fokhagymát finomra vágjuk.A húst kockázzuk.A zsiradékot egy nagyobb edényben felhevítjük, majd a hagymákat megdinszteljük rajta. A tűzről félrehúzva rászórjuk a paprikát, elkeverjük és felöntjük egy pohár vízzel. Hozzáadjuk a húst, fűszerezzük és a paprikakrémet is beletesszük.Gyakori kevergetés mellett félpuhára főzzük. Ekkor hozzáadjuk a többi zöldséget is és fedő alatt készre főzzük.Ha minden puhára főtt, akkor hozzáadjuk a babot a levével együtt és az egészet összeforraljuk.Megkóstoljuk és ha szükséges, akkor utánízesítjük.Ízlés szerint csipetkét vagy galuskát főzhetünk bele.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is