Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta: Egy edényben felforraljuk a vizet, sót, cukrot és az olajat. Amikor felforrt, akkor belekeverjük a lisztet is. Addig kavarjuk, amíg össze nem áll teljesen egy nagy labdává az egész. Sütés: Egy szélesebb edényben forrósítsuk fel az olajat vagy zsírt kb 180 fokra, majd a tésztát szedjük egy erős falú, csillagcsővel ellátott habzsákba. Ha nincs […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Asztalosné Irénke
Beküldte: 2024.01.06.

HozzávalókTészta

Forgatáshoz

Sütéshez

Elkészítése

Tészta:

Egy edényben felforraljuk a vizet, sót, cukrot és az olajat. Amikor felforrt, akkor belekeverjük a lisztet is. Addig kavarjuk, amíg össze nem áll teljesen egy nagy labdává az egész.

Sütés:

Egy szélesebb edényben forrósítsuk fel az olajat vagy zsírt kb 180 fokra, majd a tésztát szedjük egy erős falú, csillagcsővel ellátott habzsákba. Ha nincs ennyire erős habzsákunk, akkor a tésztából sodorjunk kb ujjnyi vastag rudakat és vágjuk fel, majd így süssük ki az olajban.

Nyomjunk a habzsákból az olajba a tésztából kb 10 cm hosszú rudakat és vágjuk el egy ollóval, majd süssük szép pirosra.

Szedjük a kész fánkokat papírtörlőre, majd forgassuk meg a fahéjas cukorban.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Spanyol Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Asztalosné Irénke
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is