Elkészítése
A tésztához a száraz hozzávalókat összekeverjük, majd a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a tojást és a tojássárgáját. Jól kidolgozzuk, majd fél óráig hűtőben pihentetjük.
Közben elkészítjük a krémet. A pudingporral a cukrot elkeverjük, hozzáadjuk a tojássárgáját, tejet, majd lassú tűzön sűrű krémmé főzzük.
A tűzről levéve még melegen belekeverjük a margarint és kihűtjük.
A tejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá verjük.
A tésztát a hűtőből kivesszük, kinyújtjuk, mint a linzertésztát és tetszőleges szaggatóval kiszaggatjuk, sütőpapírral bélelt sütőlemezre rakjuk. Előmelegített 180 fokos sütőben kb 10-12 perc alatt készre sütjük.
Ha a tészta kihűlt, a kihabosított krémet habzsákba töltjük és a korongokat megtöltjük. Alulra a pudingos krém, majd a tejszínhab, a tetejét pedig egy tésztakarikával zárjuk.
Tálaláskor porcukorral megszórva kínáljuk.
Nagyon mutatós és finom süti!
Bármilyen ízű pudingporral elkészíthető.









