Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sütőt 180 fokra melegítsük elő. A muffinsütő mélyedéseibe egy-egy papírkapszlit tegyünk. A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk, majd hozzáadjuk az eritritet és tovább verjük addig, amíg fényes habot nem kapunk. Ekkor hozzáadjuk a tojássárgákat és az olajat és újra elkezdjük verni, de csak addig, amíg egynemű nem lesz a massza. Óvatosan beleforgatjuk […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
12 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
scarlett69
Beküldte: 2020.12.28.

A piskótához

A krémhez

A tetejére

Elkészítése

A sütőt 180 fokra melegítsük elő. A muffinsütő mélyedéseibe egy-egy papírkapszlit tegyünk.

A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk, majd hozzáadjuk az eritritet és tovább verjük addig, amíg fényes habot nem kapunk.

Ekkor hozzáadjuk a tojássárgákat és az olajat és újra elkezdjük verni, de csak addig, amíg egynemű nem lesz a massza. Óvatosan beleforgatjuk a rizslisztet, amiben előzőleg elkevertük a sütőport és a kakaóport. A masszát egyenlően elosztva a muffinpapírba kanalazzuk, sütőbe toljuk és 12 perc alatt megsütjük.

Hagyjuk hűlni, lehúzzuk róla a papírt és levágjuk a muffinok kalapját.

A krémhez a tejszínből kemény habot verünk. A csokoládét megolvasztjuk és a habbal homogénre keverjük. A krémet csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük és megtöltjük a muffinokat.

A kalapokat, mielőtt a krémre helyeznénk, olvasztott csokoládéba mártjuk, majd díszítő cukorral megszórjuk és a krém tetejére helyezzük és kissé rányomjuk.

Azonnal fogyasztható.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Egész évben Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
scarlett69
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is