Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A krémsajtot a cukorral elkeverem gépi habverővel, de csak pár másodpercig keverem, majd hozzászitálom az étkezési keményítőt és ezzel is pár másodpercig keverem. Tényleg nem kell több ideig! Külön edényben villával felverem a tojásokat, majd a legalacsonyabb fokozatán a gépi habverőnek összedolgozom az alapunkkal. Ezt is csak 10-15 mp-ig. Legvégül hozzáöntöm a tejszínt is, ezt […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Beküldte: 2020.08.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A krémsajtot a cukorral elkeverem gépi habverővel, de csak pár másodpercig keverem, majd hozzászitálom az étkezési keményítőt és ezzel is pár másodpercig keverem. Tényleg nem kell több ideig!

Külön edényben villával felverem a tojásokat, majd a legalacsonyabb fokozatán a gépi habverőnek összedolgozom az alapunkkal. Ezt is csak 10-15 mp-ig. Legvégül hozzáöntöm a tejszínt is, ezt is elkeverem benne pár másodperc alatt.

220 fokos sütőben, alsó-felső sütéssel 30 percig sütöm egy 22 cm-es tortaformában, majd szobahőmérsékleten teljesen kihűtöm és hűtőbe teszem vagy azonnal tálalom.

Jó étvágyat hozzá!

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Spanyol Évszak: Egész évben Ár: Drága Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is