Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fasírtok, gombócok

Káposztaágyon sült fasírt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Egy hőálló edény vagy tepsi alját kirakjuk a megmosott, lecsepegtetett és felvágott káposztával. Megbolondíthatjuk egy kis felszeletelt szalonnával is. Egy mélyebb tálban összekeverjük a húst, tojást, zsemlemorzsát és a fűszereket. Összedolgozzuk, majd nedves kézzel fasírtokat formálunk a masszábol és ezeket forró zsíron vagy olajon mindkét oldalról pár perc alatt megsütjük. A kisűlt fasírtokat a káposztára […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
hajni21
Beküldte: 2021.11.21.

Hozzávalók

Elkészítése

Egy hőálló edény vagy tepsi alját kirakjuk a megmosott, lecsepegtetett és felvágott káposztával. Megbolondíthatjuk egy kis felszeletelt szalonnával is.

Egy mélyebb tálban összekeverjük a húst, tojást, zsemlemorzsát és a fűszereket. Összedolgozzuk, majd nedves kézzel fasírtokat formálunk a masszábol és ezeket forró zsíron vagy olajon mindkét oldalról pár perc alatt megsütjük.

A kisűlt fasírtokat a káposztára sorakoztatjuk, majd ráöntjük a maradék zsiradékot, amelyben sültek.

180 fokra előmelegített sütőben még 20-30 perc alatt összesütjük.

Tálalhatjuk krumplipürével vagy petrezselymes krumplival.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
hajni21
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is