Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Leveles tésztában sült, zöldséggel töltött fasírt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált húst összekeverjük a hagymákkal, tojásokkal, medvehagymával és petrezselyemzölddel, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy ne legyen túl lágy a húsos massza. A leveles tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, ha készet veszünk akkor csak kitekerjük. A közepére vékonyan, egy csíkban letesszük a fasírthús felét, majd a sárgarépából és az uborkából […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.21.

Húshoz

Töltéshez

Tetejére

Elkészítése

A darált húst összekeverjük a hagymákkal, tojásokkal, medvehagymával és petrezselyemzölddel, majd sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy ne legyen túl lágy a húsos massza.

A leveles tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, ha készet veszünk akkor csak kitekerjük.

A közepére vékonyan, egy csíkban letesszük a fasírthús felét, majd a sárgarépából és az uborkából kis csíkokat rakunk a közepére, a húsos massza másik felét pedig rátesszük a zöldségre.

A hús két szélén üresen maradt leveles tésztát merőlegesen bevagdossuk, majd átlósan a húsra hajtjuk (mint a kígyórétesnél), a tetejét megkenjük felvert tojással.

Sütőpapíros tepsibe helyezzük, a tetejét letakarjuk fóliával, egy órát így sütjük 180 fokon, majd levesszük a fóliát ráreszeljük a sajtot és 20 perc alatt pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is