Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hidegtálak

Abált császárszalonna

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát megmossuk, az esetleges szőröket a bőrös részéről letakarítjuk, majd egy fazékba téve felöntjük annyi vízzel, hogy picit ellepje. Beletesszük a megtisztított hagymákat és a fűszereket, majd felforraljuk és nagyon lassú tűzön lefedve legalább 3 órán át puhára főzzük, illetve abáljuk. Ezután óvatosan kiszedjük és tálcára tesszük. Végül, miután annyira kihűlt, hogy kézzel érinteni […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
200 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
pontycomb
Beküldte: 2019.02.04.

Hozzávalók

Tetejére

Elkészítése

A szalonnát megmossuk, az esetleges szőröket a bőrös részéről letakarítjuk, majd egy fazékba téve felöntjük annyi vízzel, hogy picit ellepje. Beletesszük a megtisztított hagymákat és a fűszereket, majd felforraljuk és nagyon lassú tűzön lefedve legalább 3 órán át puhára főzzük, illetve abáljuk.

Ezután óvatosan kiszedjük és tálcára tesszük.

Végül, miután annyira kihűlt, hogy kézzel érinteni lehet, rákenjük a zúzott fokhagymát, megborsozzuk és a fűszerpaprikát rászórva a tenyerünkkel kissé rápaskolva jól megpaprikázzuk.

3-4 óra dermedés után ízlés szerint bármivel fogyasztható.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is