Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát héjában megfőzzük, majd sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Villa vagy krumplinyomó segítségével kissé áttörjük. Az olajban elkeverjük a fűszereket és a fokhagymakrémet (természetesen lehet friss fokhagyma is). A lelapított burgonyákat is sózzuk, borsozzuk, majd megkenegetjük a fokhagymás olajjal. Reszelt sajttal megkoronázzuk és kb 20 perc alatt 180 fokon ropogósra sütjük.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A burgonyát héjában megfőzzük, majd sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük. Villa vagy krumplinyomó segítségével kissé áttörjük.

Az olajban elkeverjük a fűszereket és a fokhagymakrémet (természetesen lehet friss fokhagyma is).

A lelapított burgonyákat is sózzuk, borsozzuk, majd megkenegetjük a fokhagymás olajjal.

Reszelt sajttal megkoronázzuk és kb 20 perc alatt 180 fokon ropogósra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is