Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Fokhagymás-paprikás rántást készítünk: az olajon megpirítjuk a lisztet, ezután hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát, majd felöntjük kevés vízzel. Ezután csomómentesre keverjük gyors mopzdulatokkal. Beletesszük a felaprított káposztát, krumplit, répát, zöldséget és némi főzés után a fűszereket is ízlés szerint. Miután minden megfőtt, jöhet bele a karikára vágott és kevés olajon megpirított virsli és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
dudika688
Beküldte: 2019.02.04.

Hozzávalók

Elkészítése

Fokhagymás-paprikás rántást készítünk: az olajon megpirítjuk a lisztet, ezután hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát, majd felöntjük kevés vízzel. Ezután csomómentesre keverjük gyors mopzdulatokkal.

Beletesszük a felaprított káposztát, krumplit, répát, zöldséget és némi főzés után a fűszereket is ízlés szerint.

Miután minden megfőtt, jöhet bele a karikára vágott és kevés olajon megpirított virsli és a tejföl, amit elkeverünk előtte kevés leveslével.

Ha nem találjuk elég sűrűnek levesünket, akkor természetesen lisztes habarást készítsünk!.Az én ízlésemnek elég volt a rántásnál felhasznált liszt mennyisége, ezért az került bele.

Összeforraljuk és készen is vagyunk. Tálaláskor megszórjuk petrezselyemzölddel.

Jó étvágyat mindenkinek!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
dudika688
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is