Elkészítése
Fokhagymás-paprikás rántást készítünk: az olajon megpirítjuk a lisztet, ezután hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a pirospaprikát, majd felöntjük kevés vízzel. Ezután csomómentesre keverjük gyors mopzdulatokkal.
Beletesszük a felaprított káposztát, krumplit, répát, zöldséget és némi főzés után a fűszereket is ízlés szerint.
Miután minden megfőtt, jöhet bele a karikára vágott és kevés olajon megpirított virsli és a tejföl, amit elkeverünk előtte kevés leveslével.
Ha nem találjuk elég sűrűnek levesünket, akkor természetesen lisztes habarást készítsünk!.Az én ízlésemnek elég volt a rántásnál felhasznált liszt mennyisége, ezért az került bele.
Összeforraljuk és készen is vagyunk. Tálaláskor megszórjuk petrezselyemzölddel.
Jó étvágyat mindenkinek!









