Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A karfiolt rózsáira szedjük, az édesköményt 1 cm-es csíkokra vágjuk, a sárgarépát pedig kockákra. A petrezselyemlevelet pedig felaprítjuk. Egy kisebb fazékban a felmelegített vajon picit megdinszteljük a sárgarépát és az édesköményt (amíg kissé meg nem pirulnak). Felöntjük 1-2 l vízzel és felforraljuk, majd beletesszük a karfiolt is. Ízesítjük sóval, borssal és ételízesítővel. Amikor majdnem megfőttek […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Malnahab
Beküldte: 2021.01.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A karfiolt rózsáira szedjük, az édesköményt 1 cm-es csíkokra vágjuk, a sárgarépát pedig kockákra. A petrezselyemlevelet pedig felaprítjuk.

Egy kisebb fazékban a felmelegített vajon picit megdinszteljük a sárgarépát és az édesköményt (amíg kissé meg nem pirulnak). Felöntjük 1-2 l vízzel és felforraljuk, majd beletesszük a karfiolt is. Ízesítjük sóval, borssal és ételízesítővel.

Amikor majdnem megfőttek a zöldségek, akkor világos rántást készítünk az olajjal és a liszttel, amit a forró leveshez adunk. Újraforraljuk 3-4 percig és fűszerezzük, ha szükséges és már kész is van.

Aki szereti tejföllel kínálhatja, de nélküle is jó íze van.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Malnahab
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is