Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Vízben megfőzzük a gesztenyét és még melegen megpucoljuk. A karfiolt rózsáira, a hagymát, gesztenyét és a burgonyát kis kockára vágjuk. Üvegesre pirítjuk kevés felforrósított olajon a hagymát, majd hozzáadjuk a gyömbért és a burgonyát, majd felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje és miután beletettük a karfiolt ízesítjük kakukkfűvel, sóval, borssal és a koriander felével. Fedő […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Malnahab
Beküldte: 2020.12.27.

Hozzávalók

Elkészítése

Vízben megfőzzük a gesztenyét és még melegen megpucoljuk. A karfiolt rózsáira, a hagymát, gesztenyét és a burgonyát kis kockára vágjuk.

Üvegesre pirítjuk kevés felforrósított olajon a hagymát, majd hozzáadjuk a gyömbért és a burgonyát, majd felöntjük annyi vízzel, hogy jól ellepje és miután beletettük a karfiolt ízesítjük kakukkfűvel, sóval, borssal és a koriander felével.

Fedő alatt puhára főzzük kb 30 perc alatt. A tűzről levéve beletesszük a maradék koriandert és botmixerrel pürésítjük.

Tejszínnel és zsírjában sült szalonnakockákkal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Kínai Évszak: Tél Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Malnahab
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is