Elkészítése
A sütés előtti este a húst kiklopfoljuk és olívaolaj-citromlé keverékben pácoljuk másnapig.
Másnap a sütőtökszeletet sütőben megsütjük. A hagymát apróra vágjuk, a gombákat felszeleteljük.
A hússzeleteket a vajon hirtelen, fehéredésig sütjük. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a hagymát és megdinszteljük, majd felöntjük a húsleves felével, majd fedő alatt megpároljuk.
Ha elfőtte a levét, akkor hozzáadjuk paradicsompürét, a lisztet, pirítjuk egy kicsit vigyázva, hogy ne égjen le, majd felöntjük a maradék alaplével és a borral végül készre főzzük.
Az utolsó 5 percben hozzáadjuk a gombát, megszórjuk rozmaringgal és kakukkfűvel.
A megsült sütőtököt kockákra vágjuk, rátesszük a ragus hússzeleteket és tálalhatjuk.








