Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Zöldséges, gyümölcsös húsok

Kolbászos, savanyú káposztás göngyölt karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyát és hagymát meghámozzuk, majd cikkekre vágjuk a gombával együtt. Az almákat negyedeljük, magházukat eltávolítjuk és kockákra vágjuk. A paprikát nagyobb kockákra vágjuk. A húst kissé kiklopfoljuk. A káposztát két soron átmossuk (ha nagyan savanyú lenne) és alaposan kicsavarjuk. A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy folpackra rátesszük a bacont úgy, hogy a szélei egymást […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
150 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2020.08.02.

Hozzávalók

Körethez

Elkészítése

A burgonyát és hagymát meghámozzuk, majd cikkekre vágjuk a gombával együtt. Az almákat negyedeljük, magházukat eltávolítjuk és kockákra vágjuk. A paprikát nagyobb kockákra vágjuk.

A húst kissé kiklopfoljuk. A káposztát két soron átmossuk (ha nagyan savanyú lenne) és alaposan kicsavarjuk.

A sütőt 180 fokra előmelegítjük.

Egy folpackra rátesszük a bacont úgy, hogy a szélei egymást fedjék, majd rásorakoztatjuk a húsokat. A húsokat kissé sózzuk és borsozzuk.

A húsokon elterítjük a káposztát és a közepére rátesszük a kolbászt, majd a folpack segítségével feltekerjük és addig hűtőbe tesszük, amíg összeállítjuk a köretet.

Előveszünk egy nagy tepsit, amibe beletesszük a burgonyát, hagymát, gombát és a paprikát, majd megsózzuk. Kevés olajat öntünk rá és alaposan összeforgatjuk. Erre a zöldségágyra ráfektetjük a húsroládot (folpack nélkül) és bő 2 óra alatt megsütjük.

Az almát akkor adjuk hozzá, ha a hús már kezd pirulni.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is