Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kesudiót egy északára áztassuk be annyi vízbe, amennyi ellepi. A zabkekszet daráljuk le. A margarint olvasszuk fel, majd keverjük össze a keksszel. Szedjük egy 20 cm-es piteformába vagy tortaformába, majd egyenletesen oszlassuk el az aljában és jól nyomkodjuk le. A kesudiót szűrjük le, majd tegyük turmixgépbe. Adjuk hozzá a citrom levét, a kókusztejet, az […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Travelling Kitchen
Beküldte: 2022.04.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A kesudiót egy északára áztassuk be annyi vízbe, amennyi ellepi.

A zabkekszet daráljuk le. A margarint olvasszuk fel, majd keverjük össze a keksszel.

Szedjük egy 20 cm-es piteformába vagy tortaformába, majd egyenletesen oszlassuk el az aljában és jól nyomkodjuk le.

A kesudiót szűrjük le, majd tegyük turmixgépbe. Adjuk hozzá a citrom levét, a kókusztejet, az agave szirupot és az olvasztott kókuszolajat. Ezt alaposan turmixoljuk össze.

Ha megdermedt a kekszes alap, öntsük rá a kesudió krémet. Szórjuk meg a választott gyümölccsel, majd tegyük fagyasztóba 1-2 órára.

Fagyasztás után hűtőben tároljuk.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Travelling Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is