Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A füstölt szalonnát kis kockákra vágjuk és elkezdjük kisütni a zsírját. Amikor már majdnem megpirult, hozzáadjuk a tarhonyát és együtt szép barnára pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a vékonyra szeletelt hagymát, a paradicsomot, a paprikát, a kockára vágott burgonyát és a felszeletelt kolbászt. Megszórjuk az őrölt paprikával, összekeverjük óvatosan és felöntjük vízzel. Felforraljuk, majd takarék lángon addig […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Beküldte: 2020.12.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A füstölt szalonnát kis kockákra vágjuk és elkezdjük kisütni a zsírját. Amikor már majdnem megpirult, hozzáadjuk a tarhonyát és együtt szép barnára pirítjuk.

Ezután hozzáadjuk a vékonyra szeletelt hagymát, a paradicsomot, a paprikát, a kockára vágott burgonyát és a felszeletelt kolbászt. Megszórjuk az őrölt paprikával, összekeverjük óvatosan és felöntjük vízzel.

Felforraljuk, majd takarék lángon addig főzzük, hogy a tészta szemek megpuhuljanak.

A víz utánpótlásra folyamatosan figyeljünk, ne legyen sem túl száraz sem nagyon leves az étel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is