Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát a szokásos módon kifőzzük. A darabolt pancettát vagy bacont elkezdjük kisütni, közben hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a borsot. Közben a tojássárgákat kissé felverjük, majd hozzáadjuk a reszelt parmezánt és jól összekeverjük. Amikor kisült a szalonna zsírja, akkor hozzáadjuk a vízből még forrón a tésztát és néhány kanálnyit a tészta főzővízéből és alaposan […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.02.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát a szokásos módon kifőzzük.

A darabolt pancettát vagy bacont elkezdjük kisütni, közben hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a borsot.

Közben a tojássárgákat kissé felverjük, majd hozzáadjuk a reszelt parmezánt és jól összekeverjük.

Amikor kisült a szalonna zsírja, akkor hozzáadjuk a vízből még forrón a tésztát és néhány kanálnyit a tészta főzővízéből és alaposan összekeverjük.

Amint összeforgattuk, akkor folyamatos keverés mellett hozzácsorgatjuk a tojássárgás keveréket és még annyi vizet adunk hozzá, hogy jó krémes legyen az ételünk. 1-2 percig kevergetjük, majd reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is