Elkészítése
A tészta hozzávalóit a liszt kivételével gőz felett folyamatosan kevergetve kb 10 perc alatt krémesre főzzük.
Amikor langyosra hűlt hozzáadjuk a liszthez és összegyúrjuk (én 2- 3 evőkanál tejet tettem még bele, mert nem állt össze rendesen a tészta).
Négy részre osztjuk a kész tésztát és egyenként tepsi méretű (20*30 cm), vékony lappokká nyújtjuk. Jól kikent, kilisztezett sütőlapokon vagy a tepsi hátán, 170 fokra előmelegített sütőben (légkeveréses sütő max 160 fokon) kb 5-7 perc alatt aranybarnára sütjük.
A krémhez a tejet felforraljuk, beleszórjuk a búzadarát és folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük.
A margarint a porcukorral habosra kikeverjük, apránként hozzáadjuk a kihűlt darát végül az egészet robotgéppel krémesre keverjük.
A legalsó lapot megkenjük a krém felével, rátesszük a következő lapot, amelyet lekvárral kenünk meg. A következő lapra rákerül a krém másik fele, amire rátesszük az utolsó lapot.
A tetejét porcukorral meghintjük vagy csokimázzal díszítjük. Pár órára vagy egy ájszakára hűvös helyre tesszük. Ha kellően megpuhult, akkor szeletelve kínáljuk.










