Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kockázzuk. A zöldségeket hámozzuk és egyforma nagyságúra szeleteljük. A hagymát megtisztítjuk és felaprítjuk. Egy edényben zsírt hevítünk és a hagymát lepirítjuk benne. Beleöntjük a fűszereket és együtt dinszteljük. Ezután hozzáadjuk a húst, amit fehéredésig pirítunk, majd ezután mehetnek rá a zöldségek is. Megszórjuk paprikával és pörköltet főzünk. Időnként vizet adjunk hozzá, hogy ne […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.27.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst kockázzuk. A zöldségeket hámozzuk és egyforma nagyságúra szeleteljük. A hagymát megtisztítjuk és felaprítjuk.

Egy edényben zsírt hevítünk és a hagymát lepirítjuk benne. Beleöntjük a fűszereket és együtt dinszteljük. Ezután hozzáadjuk a húst, amit fehéredésig pirítunk, majd ezután mehetnek rá a zöldségek is.

Megszórjuk paprikával és pörköltet főzünk. Időnként vizet adjunk hozzá, hogy ne égjen le.

A burgonyát külön főzzük meg. Amikor a hús már kezd puhulni, felöntjük a burgonya főzővizével és adunk még hozzá annyi vizet, amennyi levest szeretnénk főzni. Mehet bele a burgonya is és együtt főzzük tovább, míg a hozzávalók meg nem puhulnak.

Ha nem találjuk elég ízesnek, akkor leveskockát vagy további fűszereket nyugodtan tehetünk még bele.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is